You are here

NI LabVIEW

LabVIEW - graafinen ohjelmointi

Suunnittelijat ja tutkijat voivat liittää mittalaitteet ja ohjaussovellukset, analysoida ja jakaa mittaustuloksia sekä hajauttaa järjestelmiä nopeasti ja kustannustehokkaasti käyttämällä intuitiivista graafista ohjelmointiratkaisua.

 

Mikä on LabVIEW?

 
LV17

LabVIEW 2017

LabVIEW yksinkertaistaa laiteintegraation niin, että voit nopeasti kerätä ja visualisoida datasarjoja käytännössä mistä tahansa I/O-laitteesta, joko NI:n tai kolmannen osapuolen laitteesta. Yhdistettynä graafiseen ohjelmointisyntaksiin joka lyhentää ohjelmointiaikaa LabVIEW 2017 virtaviivaistaa monimutkaisten järjestelmien suunnittelun tämän päivän huippuluokkaa olevilla työkaluilla ja IP:llä.

Lue lisää, mitä LabVIEW 2017 sisältää

 
LV NXG

LabVIEW NXG 1.0

LabVIEW NXG on seuraavan sukupolven LabVIEW. Uusi versio minimoi ajan, jossa pääset käsiksi mittauksiin datankeruulaitteillasi ja pöytätestereilläsi datankeruun ja sarasarjojen visualisoinnin suunnittelutyöprosesseilla - ohjelmointi on valinnaista. Kun on tarve, voit siirtyä kehityslähestymistapaan, jolla voit kustomoida mittaus- ja testausjärjestelmäsi.

Opi lisää LabVIEW NXG:stä

 

Kokeile LabVIEW´tä - Yksi tuote. Monia mahdollisuuksia.

LabVIEW ratkaisee suunnittelun ongelmia laajalla valikoimalla sovellusalueita. Oppiaksesi lisää tutki allaolevista projekteista niitä, jotka ovat lähinnä omaa sovellustasi. Kaikki LabVIEW-evaluoinnit sisältävät LabVIEW Professionalin uusimman version sovelluskohtaisine oppaineen, esimerkkeineen ja sisältöineen, jotka varmistavat menestyksesi.

 

NI LabVIEW Community - yhteisö

Selaa ja tutustu yhteisön jäsenien kehittämiin esimerkkikoodeihin, hyödynnä opetusmateriaaleja, ohjekirjoja ja muuta materiaalia yhdessä maailmanlaajuiseen yhteisöön kuuluvien insinöörien ja tutkijoiden kanssa. Voit jakaa erilaisia sovelluskehitysmenetelmiä, oppia lisää uusimmista teknologioista ja keskustella samojen ongelmien kanssa työskentelevien LabVIEW’n ja NI:n tuoteasiantuntijoiden kanssa.

Käyttäjäryhmät  | Keskustelufoorumit | NI Labs | Koodien jakaminen | Ideoiden vaihto | Blogit

 

LabVIEW oppilaitoksissa 

LabVIEW’n graafisen ohjelmoinnin edut on havaittu myös opetus- ja tutkimuskäytössä. LabVIEW’ta käyttävä laboratorio auttaa tehokkaampaan tutkimukseen ja helpottaa uusien käsitteiden oppimista. Opettajat ja opiskelijat voivat keskittyä mittaustulosten keräämisen sijasta mittaustulosten analysointiin ja käsitteiden ymmärtämiseen.

Miksi valita LabVIEW opetuskäyttöön?

LabVIEW Student Edition - LabVIEW’n opiskelijaversio

Alennukset oppilaitoksille

 

Uudista ohjelmistopalvelusi

NI-ohjelmistojen vanhat käyttäjät voivat uusia jäsenyytensä ja samalla säästää 50 prosenttia kustannuksista saadakseen kaiken tarvitsemansa suoran teknisen tuen.

Tuotesuunnittelija

vustin auttaa valitsemaan laitteiston ja löytämään oikean ohjelmiston ratkaisuasi varten.

 

Lisätietoa

 

 Lisätietoa graafisesta ohjelmoinnista englannin kielellä sivulla ni.com/labview