You are here

National Instruments Finland


National Instruments
Nopeasti kasvavilla virtuaalisen instrumentoinnin markkinoilla kehittäjien ja käyttäjien välisestä kommunikaatiosta on tullut hyvin keskeinen tekijä. Kommunikaatiota edistääksen, National Instrumentsilla on useita paikallisia toimipisteitä ympäri maailman.

 

Suomen toimisto on perustettu vuonna 1992, ja Espoossa sijaitseva toimisto tarjoaa asiakkailleen asiantuntevan myyntiorganisaation kattavalla NI:n tuotetiedolla, koulutuksen sekä teknisen tuen käyttäjille. Osaava henkilökunta on valmiina auttamaan teknisissä kysymyksissä NI:n laitteista ja ohjelmistoista sekä koulutettu löytämään parhaiten asiakkaalle sopivan ratkaisun heidän sovelluksissaan.

 

National Instruments Finland Oy:n internetsivuilta, finland.ni.com, löydät aina ajankohtaisimman tiedon NI:n tuotteista ja tapahtumista Suomessa.

Tarjotakseen kokonaisvaltaisia ja korkealaatuisia virtuaalisen instrumentoinnin ratkaisuja asiakkailleen, NI:llä on maailmanlaajuisesti yli 600 konsulttia, järjestelmäintegraattoria, kehittäjää, yhteistyökumppania ja teollisen alan asiantuntijaa.

Katso yksityiskohtaiset tiedot Suomen Certified Alliance -kumppaneista

 

Tietoa National Instrumentsista

NI (www.ni.com) on jo vuodesta 1976 lähtien auttanut suunnittelijoita ja tiedemiehiä ratkaisemaan maailman hankalimpia suunnitteluongelmia tehokkaalla ja joustavilla teknologiaratkaisuilla, jotka kiihdyttävät tuottavuutta ja nopeuttavat innovointia. Asiakkaat monilta teollisuudenaloilta - terveydenhuollosta autoteollisuuteen ja kulutuselektroniikasta hiukkasfysiikkaan - käyttävät NI:n integroituja laitteisto- ja ohjelmistoalustoja parantaakseen maailmaa, jossa elämme.

Lisää taloudellista ja sijoittajatietoa yrityksestä löytyy NI:n investor relations department-sivuilta osoitteesta www.ni.com/nati.

 Lisää National Intrumentsin historiasta

 

National Instruments Finland Oy

Linnoitustie 11, 5krs.
02600 ESPOO

Puhelin: (09) 725 725 11
Fax: (09) 725 725 55
Sähköposti: ni.finland@ni.com